2 Aralık 2010 Perşembe

God of War - Ghost of Sparta İnceleme


Geliştirici:Sony Computer Entertainment
Dağıtıcısı:Sony Computer Entertainment
Türü: Action
Resmi Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010

Bildigimiz gibi Psp'nin en iyi oyunu hangisi oldugunu sordugumuzda God of War oldugunu bir çogumuz söyler her oyunun da aynı başarıyı gösteren seri God Of War 3 ile hikayeye son noktayı koydu.Hikayede boş kalan yerleri de bu son oyuda tamamlanıcagı belirtilmişti.Bakalım God of War Ghost of Sparta beklenen güzel oyunu yapabilecek mi?

“Her son, önce başlamalıdır” sözü bu oyun ile özdeşleşmiş oldu.Oyunun grafikleri tek kelime ile mükemmel.Oyunun geçen oyununda gördügümüz grafikler Psp'nin en iyi grafikleriydi.Sony grafikleri bir adım daha ileri götürmüş muazam bir görüntü elde ediceksiniz bu görüntü Psp'den mi geliyor diye düşüne bilirsiniz bile.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x580.

Sesler her seride oldugu gibi seri ile özdeşleşmiş muazam muzikler çalıyor hem sizi gaza getiriyor Kratos'un içindeki öfkeyi bile hissede biliyorsunuz.Çevre sesleride muazam seslerine diyecek söz yok.

Oyunun kamera açıları mükemel frame düşmesi gibi sorunlar yok oyunda hiç bug görmedim bence diger oyuna göre biraz daha kolay olmuş.Oyun bana eski oyundan daha uzun geldi yeni eklenen mod ise gerçekten çok zevkli arenada adamları kesmek çok hoşuma gidiyor.

Sonuç olarak God of War Ghost of Sparta mükemel bir yapım olmuş herkese öneriyorum.
GRAFİK:9,5
SES:10
OYNANABİLİRLİK:9,8
GENEL:9,8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder